My Actifit Report Card: October 20 2021

avatar

Днес реших да си кача крачките от репорта отново, но този път няма да слагам снимки. Тоест ще направя 100 символа много лесно само с текст. А темата днес за мен е една! И така де... искам да изразя моите "мили" чуства към всички, ама абсолютно всички министри и депутати и педераси и мърши, които ни управляваха и са ни управлявяли вече не знам 30 ли 50 ли 100 години ли. Да си вземат всичките зелените паспорти, набитите в задниците ваксини, изшмърканите тестове, подчинената милиция и администрация и всички глупости, които измислиха за да разрушат нормалния човешки живот и да си ги натикат между бузките ( които си изберат). Напълно ми е ясно и то не само на мен а и на всеки, който си е с разума че това нещо е изкуствено и целта му е само една, намаляване на населението в световен мащаб и власт и контрол над една група хора. Но аз съм убеден, че това няма да се получи, няма да се получи докато има една група хора, които мислят с главите си и могат да се борят за свободата и съдбата си! Вече има и примери с личности, които се противопоставят на цялата МИЗЕРИЯ. Това трябва да се приеме като един период, критичен в човешката история, през който трябва да се премине. Не казвам че трябва да се пуснем по течението а то да отмине, напротив. Трябва да се защитаваме от цялата изродщина.
А като за период имам на предвид, че доста катаклизми е изтърпяло човечеството, и най-пресни са световните войни. Нещо е трябвало да стане, станало е и е отминало. Същото е и сега. Въпрос на време е кога ще се развали играта. GAME OVER. На цялата тазо простотия ще и се види края някой ден. Въпроса е да го видим и ние, живите и трезво мислещи сега. Способни сме и на бойкот на всичко, и на самоизолация, и на борба срещу всеки. Днес имаше няколко примера, как народа мачка репресиращите власти, и в България и в други държави. Разбира се че няма да ги дадат по телевизията. Така че ние всички можем да променим нещата, стига да сме едно цяло.
Не знам но до сега не съм се чуствал толкова свободен , а може би и толкова ядосан за да пиша така свободно. Но точно тук е мястото, защото няма цензура. И тук мога свободно да заявя че всички, които ни нарушават правата са за бесилото. И дори няма да я чета и редактирам, както всеки път, защото всичко ми дойде тоя път от вътре, каквото такова. И знам че публикацията остава и няма да бъде изтрита.

Мислете как да се самосъхраним!

@koychev22
This report was published via Actifit app (Android | iOS). Check out the original version here on actifit.io


20/10/2021
12674
Daily Activity0
0
0.000
10 comments
avatar

Congrats on providing Proof of Activity via your Actifit report!

You have been rewarded 55.75 AFIT tokens for your effort in reaching 12674 activity, as well as your user rank and report quality!
You also received a 0.95% upvote via @actifit account.


Actifit rewards and upvotes are based on your:

  • User rank: which depends on your delegated SP, accumulated AFIT tokens, rewarded post count, recent rewarded activity and owned AFITX.
  • Post score: which depends on your activity count, post content, post upvotes, quality comments, moderator review and user rank.

To improve your user rank, delegate more, pile up more AFIT and AFITX tokens, and post more.
To improve your post score, get to the max activity count, work on improving your post content, improve your user rank, engage with the community to get more upvotes and quality comments.

Actifit is a Hive Witness. If you believe in our project, consider voting for us

rulersig2.jpg
Chat with us on discord | Visit our website
Download on playstore | Download on app store
FAQs | Text Tutorial | Video Tutorial

0
0
0.000
avatar

Братле имах работа днес. С @iliyan90 сяхме ягоди. Подмазвахме капаците на покрива с един майстор. Иначе тея неща дето идват сме ги предвидили още преди повече от година. Готвим се. Злото никога няма да победи. Светлината ще пребъде, но ще трябва да минем и през това. После следват добри времена. Няма да се даваме не сме сами. Много сме,силни сме. Бог е с нас. Трябва вяра живота ни отсейва. Будните са вън от матрицата, а тоз който не се е събудил и стои в невидение не ще се събудят. Така, че ситото ще отсее и някой от будните също ще падне, но доброто и вярващите ще пребъдат. Всички клетки ще се обединят и ще надделеят над злото. 🤍💚❤️🤗🙏 Говоря за нас будните!

0
0
0.000
avatar

Точно "будните" беше думата, припомни ми онзи ден! Няма да им се даваме!

0
0
0.000
avatar
(Edited)

Децентрализирано гласуване единственото ни спасение.
@tipu curate

0
0
0.000
avatar

Така по може да застане някой по-читав на чело, но докато има маса, която се поддава на манипулации ще е трудно

0
0
0.000
avatar

Браво! Спокойствие ми дава мисълта, че има непримирими, живи, мислещи хора на таз планета. Бъдете живи и здрави млади ХОРАААА!

0
0
0.000
avatar

Номера е да се издържи до край

0
0
0.000
avatar

Дано! Защото аз имам търпение, но понеже съм много интересна, с крайният си оптимизма и реалният си песимизъм ми се иска първото да е(малко съм объркана, кой може.., и има ли човек собствени мисли...) Дойде време, в което за да се съхраним, трябва да се обеденим💕

0
0
0.000