1053 + Say Hello to War + Redmi 13 + Omid Shayan Seji Fateme + ciao Saadi caffe + discussion + 3StepN

prof_image_85582577.png
@navidjahanshahi just finished a 19.26km run, that lasted for 174 minutes.
This run helped navidjahanshahi burn 1533.4 calories.


Description from Strava: (۲۶ع) تا جنبیدم و گوشی‌مو ردیف کردم امید و شایان و سجی و فاطمه رسیده بودن به چمران، گفتم امید نمی‌خوای از بنرهای تبلیغاتی پمپ بنزین چمران عکس بگیری؟! گفت گرفتم اتفاقاً، ولی الان که دیگه جنگ شده...!

من دوست دارم خودم خبرها رو نخونم و از دوستان‌م بشنوم، اینطوری احساسات‌شون رو هم می‌بینم و هیجان‌ش هم برام بیشتره. واسه همین صبی تا حدی که فهمیدم اسماعیل موشک زده دیگه خبری چک نکردم.

البته بابا هم اومد و سراسیمه یه ذره گفت، که مثلاً نقطه‌زنی کردن و چندتا از کله‌گنده‌ها رو کشتن و گفت که داره می‌ره بنزین بزنه!

ولی بچه‌‌ها گفتن که چه کسانی هدف بودن و مرده شدن، البته با ادبیات خودشون! بعد هم نون و خربزه خریدیم و رفتیم صبحونه و چقدرررر خندیدیم به شوخی‌های شایان و سجی!

یه تماس هم امید داشت با امیر که با وجود تلاش‌های زیادی نتونست جلوی امیر رو بگیره که همفکر رو کنسل نکنن. تا حالا ندیده بودم امید اونجوری داد بزنه. البته ما کماکان می‌خندیدیم و من داشتم سعی می‌کردم با چای سبز از خربزه اعتراف بکشم!

5

بعدش هم رفتم بوستان و دیدم کافه سعدی منتقل شده، و موج عظیم خاطرات دو سال پیش اومد جلوی چشم‌م. روزایی که دوستان سیرجان رانینگ کلاب شیفتی میومدن توی لوپ و یه عالمه گپ می‌زدیم. زندگیه دیگه، عن به جمال تنوع‌طلب‌ش!

عصر هم رفتیم دیسکاشن و غیر از خودمون یه مهمون دیگه هم نشست سر میز، جناب استرس. البته سعی کردیم یه جوری باهاش رفتار کنیم که کسیو گاز نگیره! جلسه‌ی خوبی بود. فقط مسکولینیتی جمع بالا بود!

در واقع ما نرهای جمع اصلاً اجازه نمی‌دادیم که تعادل برقرار بشه، که الهی لال بشیم بلکی! آخرش هم چرخوندیم سمت شعر و ادبیات که مخمل رشدش سوخت، طفلکی ده سال ایران نبوده، درک زیادی از حافظ و سعدی و مولوی نداره... الآن همینکه فارسی حرف می‌زنه لطف می‌کنه!


If you would like to check out this activity on strava you can see it here:
https://www.strava.com/activities/14794602970

About the Athlete: **

image_14794602970.png

footer_image_14794602970.png

This is an automated post by @strava2hive and is currently in BETA.

If you would like to know more about the @strava2hive service, you can checkout our Frequently Asked Questions.



0 comments