Ethereumin ensimmäinen Fantasy Sports Liiga tuloillaan - UFFS!

in hockey •  6 months ago 

Satojen vuosien ajan sporttifanit ovat menneet otteluihin ja katsoneet heidän lempijoukkueitaan. Matkalla kotiin he usein puhuvat kavereiden ja perheen kanssa, kuinka he voisivat hallita heidän suosikkifranchiseaan paremmin kuin nykyinen omistaja ja general manager (GM). Fantasy sports-faneille annetaan tilaisuus pyörittää franchisea yhden vuoden ajan , mutta jälkeen kaikki tilastot ja tiedot pyyhitään pois ja niiden arvo on poistunut.

Mitä jos voisi jatkaa fantasy sportsia pysyvästi kaudesta kauteen?

Sitä juuri Ultimate Franchise Fantasy Sports on kehittänyt viimeisen 6 kuukauden ajan. He ovat maailman ensimmäinen fantasy sports-pelialusta, joka on rakennettu Ethereumin lohkoketjuun.

UFFS on ERC20 tokenisoitua scouttaamista - prospecteja, nykyisiä pelaajia, franchiseja ja lopettaneita pelaajia (suurimmaksi osaksi Hall of Famereita), jotka ovat arvokkaita ekosysteemille. UFFS pystyy siis tarjoamaan urheilufanaatikoille jatkuvaa arvoa vuodesta toiseen, mikä tulee muuttamaan fantasiaurheilun maailman! Tämä on faneille ensimmäinen mahdollisuus omistaa lempipelaajansa tokenisaation kautta tallentaen nämä varat ja tilastot Ethereumin lohkoketjuun pysyvästi.

Profile_Clean_UFF_Sports_Logo_TRANSPARENT_Rev_2_-1.png

Ethereumin lohkoketju on ollut fantastinen ponnahduslauta usealle projektille muutamien viimevuosien aikana ja UFFS on helppokäyttöisyyden vuoksi valinnut sen alustakseen. Puhuin hiljattain UFFS:n perustajan Tony C:n kanssa The Vires in Numeris- podcastissa ja hän sanoi minulle että kun he näkivät Crypto Kittiesin menestyksen, silloin hän tiesi että, urheilijat on saatava tokenisoitua seuraavaksi.

Sarjoista ensimmäinen huutakauppa alkoi tammikuun 1:n päivä (2020) ja se on käynnissä tammikuun 17:sta (2020) päivään asti. Virkaanastumissarja on jääkiekko ja tarjouskilpa on käynnissä parhaillaan. Voit tutustua lisää ja hypätä mukaan suosikkifranchisesi ostoon osoitteessa uffsports.com.

https://anchor.fm/pittsbhurgh-hodlr/episodes/The-Vires-in-Numeris-Podcast---Episode-2-with-UFF-Sports-Founder--Tony-C-ea2mt6

Links:

  • Telegram: UFFS

  • Twitter: @uffsports

  • YouTube: UFFS

Read more about UFFS: bryer.io

Authors get paid when people like you upvote their post.
If you enjoyed what you read here, create your account today and start earning FREE STEEM!
Sort Order:  

Congratulations @uffsports! You have completed the following achievement on the Steem blockchain and have been rewarded with new badge(s) :

You got a First Reply

You can view your badges on your Steem Board and compare to others on the Steem Ranking
If you no longer want to receive notifications, reply to this comment with the word STOP

Vote for @Steemitboard as a witness to get one more award and increased upvotes!